USLUGE

Bazenske usluge i sadržaji: bazeni nepravilnih oblika, najveći bazen sa valovima u regionu, prelazni i dječiji bazeni, vodeni tobogani, jet masažeri, vodeni slapovi, masažna ležišta, kiša iznenađenja, podvodna pečina sa slapom, brza rijeka… animacije na trampolinama i carting za djecu, te pješčani tereni za odbojku i fudbal.

Zatvoreni bazen nepravilnog oblika vodene površine od 1000 m2,s raznim vodenim efektima kao što je:vodeni tok (brza rijeka),drvo doživljaja,whirlpool,dječiji bazen,masažna ležišta,mlaznice za masažu,tobogan,pećina sa slapom.

Bazen nepravilnog oblika je pravi doživljaj za mlade po godinama i srcu.Jer na površini od 1000 m2,su različite atrakcije:

Brza rijeka koja nosi plivače poput talasa ka beskonačnom plavom iskustvu.Drvo koje će Vam dočarati pravu tropsku kišu.Whirlpool,gdje će Vas zagrijati i razmaziti biserni mjehurići.Masažna ležišta za opuštanje umornih i napetih mišića,koja imaju blagotvoran uticaj na Vaše umorno tijelo.Dječiji bazen u kojem mogu da uživaju najmlađi posjetitelji.

Vanjski bazen nepravilnog oblika s toboganima sa 1781m2 termalnih voda,koji raspolaže sa:vodenom gljivom,masažnim ležištima,whirlpool-om,slapovima,toboganima,gdje ćete doživiti pravi adrenalinski užitak.

Ugostiteljske usluge: posjetiocima se nudi raznovrstan izbor ugostiteljskih usluga Tropskog vrta. A la carte restoran sa 250 mjesta,nudi raznovrsna jela,tople i hladne napitke.

Free-flow restoran u sklopu unutrašnjeg bazena,nudi širok izbor gotovih jela sa dnevnog menu-a,pripremljenih na poseban način,kolača i sladoleda.

U sklopu restorana Vanjske Termalne rivijere,možete uživati u baru pored otvorenog bazena,gdje se gosti mogu osvježiti uz hladno piće,kušati dobra jela i osvježavajući sladoled.

Sport i rekreacija:posjetioci Termalne rivijere Ilidža mogu koristiti teren za odbojku i fudbal / nogomet na pijesku.Koji pruža mnoštvo aktivnosti kako za rekreativce tako i za profesionalce.Na kojima se mogu organizovati razna takmičenja i manifestacije.

Trampoline koje pružaju mogućnost za one koji vole nešto više adrenalina,od samih bazena.

Staza za mini automobile (carting),za one najmlađe,kako bi pokazali svoje vozačke sposobnosti.

Valovni bazen,označen sa plavim trakama za plivanje.Gdje se mogu organizovati razna takmičenja i škole plivanja.