Termalnu rivijeru Sarajevo okružuju dva hotela, hotel Hollywood i Hills.

Hotel Hollywood Sarajevo

 

Hotel Hollywood smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, u blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo, uz glavni gradski saobraćajni terminal.

Sobe i apartmani (466 jedinice) ocijenjeni sa četiri i pet zvjezdica; superior i deluxe. Sobe i apartman isu prostrani,uređeni i opremljeni po najvišim europskim standardima. Sve sobe su opremljene krevetima velike veličine, satelitskom TV i lokalnim TV programima, direktnom telefonskom linijom i bežičnom internet vezom, mini barom, kupaonicama, sušilom za kosu, sefom i drugim sadržajima. Sve sobe su klimatizirane, dostupna je Bežična internet veza.

Hotel Hills Sarajevo

 

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo smješten je u centru zelene oaze Sarajeva, Ilidže. Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo raspolaže sa 330 soba i apartmana, višenamjenskim kongresnim centrom sa modernom konferencijskom tehnologijom, Wellness, Spa & Fitness centrom, zatvorenin i vanjskim bazenima, adrenalin parkom za djecu i odrasle na impresivnih 2200 kvadratnih metara, restoranina s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom, te atraktivnim Panoramskim restoranom i lounge barom na krovu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na zeleno okruženje hotela i grad Sarajevo. Sky bar otvoren je samo za organizirane korporativne zabave, vjenčanja, organizaciju rođendana itd.